Kook- & eetwinkel
TAHIN; een ode aan hét basisingrediënt uit de Midden-Oosterse keuken
Het tweede kookboek van Esther Erwteman: TAHIN. TAHIN is een ode aan hét basisingrediënt van de Midden-Oosterse keuken. Ik maakte kennis met tahin op een markt midden in de oude stad Jeruzalem en ik was meteen verkocht. De zijdezachte sesampasta die tahin is, verrijkt al menig portie falafel en natuurlijk mijn beroemde hummus. Maar er is zo veel meer mogelijk. Al die mogelijkheden, meer dan 101, zette ik voor je in dit boek. Lichte gerechten boordevol smaak.
“Spannend, verrassend, verrukkelijk, kleurrijk en waanzinnig. Gerechten om van te watertanden!”
TAHIN is er voor iedere smaak en ieder moment van de dag. Van de ochtend beginnen met een stapel verse panbroodjes met tahinispread, een smeuïge chocolade-tahincake voor bij de koffie, lunchen met een pittige linzensalade bomvol smaak en groente en ’s avonds indruk maken met de kikkererwten-sesamtajine met rozenharissa.
58 op voorraad
€33,99
- Altijd verse en de beste producten
- Vegetarische, duurzame keuken
- 100% Kosher
-
Meer dan 10.000 tevreden klanten
geven Esther's Cookery een 9,2!
Omschrijving
Ken je dat verhaal van Ali Baba en de veertig rovers? Zij openen hun schatkamer met de spreuk ‘Sesam, open u’. In TAHIN ontdek je dat sesam een schat op zich is. Dit boek valt absoluut goed bij je in de smaak als je liefhebber bent van Yotam Ottolenghi en Claudia Roden.
PS Heb je de drie extra recepten al gezien die ik je cadeau doe?